Részegségtekben is józan Lovagtestvérek!

Új esztendő virradt reánk, és kicsiny közösségünk még létezik, bár ha zeneszót hallanátok, az bíz' vert hadunk csonthalmai felett, az a bizonyos ének...

Mindenesetre töretlenül hiszünk az Örök Körforgásban, és a dartonita lélek nagyszerűségében, így reméljük, hogy idei ténykedésünk izgalmasabb és termékenyebb lesz, mint a tavalyi volt.

Ehelyt újra felhívást intézek minden hithű dartonitához, ki időnként errefelé látogat, hogy tiszteljen meg minket egy kiadós röffentéssel legalábbis, hogy tudjuk, varjaink kárognak még szerte evilág térségein, és nem egyfelé félik még a pyar halálisten víg kedélyű lovagjait!

Egyúttal jelzem, hogy a Varnyú féle IC szabályzatnak ezennel leáldozott, így aki szólna egy jó/rossz szót, tegye nyugodtan a saját hangján és nevében. Örömmel veszünk mindennemű javaslatot, miről elmélkedjünk, írjunk, miként lehetne dúsan habzó, friss sört tölteni kupáinkba, és erős hitet lelkeinkbe! Természetesen a koncílium ötlete sem került elvetésre, szívesen italozunk egy embereset a bátor vállalkozókkal és dicsérjük urunkat az ismert liturgia szerint.

Darton irgalmazzon a tévelygőknek.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Airnold · http://volvosagok.blog.hu/ 2015.01.17. 01:44:46

Jó látni, hogy nem halt el az oldal teljesen. Bár ugye, Urunk elé került volna a díszes kompánia. :)
Éljenek a sötét tréfák, áldassék Darton!
süti beállítások módosítása