A dartonita lovagrend megalakulásával a Pyarroni Szent Szék arculatának egységén újabb repedés keletkezett. Vitatható ugyan, hogy van-é érdemi hitvallásbeli eltérés a Selmovita (ortodox) és a Maremita (szakadár) egyházfelekezet között. Valljuk, hogy van.

Ezért én, Airas Quentod Talthain, azon leszek, hogy megvilágítsam Darton tanainak igazi értelmét az arra érdemesek előtt. Ha van merszed követni, lépj közénk, és kövesd egyenes derékkal a Halál Útján Járók lovagjait!

Szerző: Airas Thanator

2 komment

Címkék: darton

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ramando con Marino Ricci 2017.06.09. 14:57:06

Bízvást mondom, nem taknyos ez a varnyú, de egyenest szárnyaló! Olyan kincsek tárháza ez, amire bátran lehet alapozni, s akármely lovagtestvérünknek útmutatást adhat! Bár mégcsak bele-bele olvastam ezen kincsekbe, már látom, hogy bizony tanulni vetett erre a sorsom!

Airas Thanator 2017.06.10. 11:30:25

@Ramando con Marino Ricci: [A Varnyú valaha még Maremita Egyházközösség néven kezdte a pályafutását, éppen ezzel a fóliánssal. Ez több mint 6 éve volt. Bő három évig volt aktív az oldal, azóta arculatváltás volt, ami megbukott, most először tűnik úgy, lehet újra foglalkozni kezdünk vele...

Ha érdeklődés mutatkozik, mint pl. tenkegyelmed felől, annak felettébb örülünk!

Kincsekből éppen akad elég, csak legyen, aki kedvét leli bennük! Válogass kedvedre, ha kérdésed van bármihez, jöhet!]

Darton kegyelméből a Varnyú újra szárnyalni kész!
süti beállítások módosítása