Achors dah Vendemol

2013.12.08. 19:41

Achors.jpg

Erionban látta meg a napvilágot, de Pyarronban avatták Darton papjává. Nem sokkal később azonban ismét Erionban teljesít szolgálatot a Nekropoliszban. Paptársaival nem egyszer került vitába, mivel maga is rendhagyó módon értelmezte Darton tanításait.

Egy véletlen találkozás az akkor még csak hírből ismert Airun al Maremmel azonban új utat szab sorsának. Maga mögött hagyja a Nekropoliszt. Az elsők között csatlakozik az Airun által létrehozott Rendhez.

 

Pyarronba csak a Dúláskor tér vissza, bár célja nem a Szent Város védelme, hanem itt élő családjának kimenekítése. A mentőakció azonban csupán félig jár sikerrel, nagyapját és öccse menyasszonyát sajnos nem sikerül kijuttatnia a halódó városból.

 

Ezután sokfelé megfordul a Hallgatag Urat szolgálva, nem egy új katonát szerezve Darton evilági seregébe. Az Idinal-hegység lábainál néhány paptársával együtt templomerődöt emelnek Darton tiszteletére, melyet az Alkony Pallosa névre keresztelnek, s ettől fogva, mondhatni, ez lesz otthona, ahová útjai között megtér pihenni, s okítani a leendő dartonitákat.

 

Maga is megjárta a Zászlóháború forgatagát.

 

Utazásai során nem egyszer közel járt a halálhoz, ám a Hallgatag Úr mindezidáig nem szólította magához. Dolga van még ezen a világon. Szinte folyton úton van, hogy hirdesse Darton igéjét, s az arra érdemeseket Darton evilági seregének soraiba invitálja, vagy éppen ősi ereklyék nyomát kutatja, melyekkel tovább erősítheti a Rendet, és szolgálhatja Uruk eljövendő – sokak szerint csak általuk óhajtott – birodalmának ügyét…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása