Sunyi Freol

2013.12.07. 14:09

cramp.jpgSunyi Freol nem véletlenül kapta gúnynevét: folyton sántikál valamiben és kedveli az élet árnyékos oldalát. Valaha felderítőként szolgált a syburri regulárisok között, de öntudatos kötelességtudata szerint a túlzott engedelmesség az ostobasággal egyenértékű. Ha valaki dezertőrnek, netán árulónak nevezi, azonnal tőrt húz, és többnyire csak az első dobása figyelmeztető jellegű. Darton tanításaiban nem talál kivetnivalót, ezért a kocsma vendégeinek körében is többnyire jól érzi magát, noha nem szívesen vegyül a mindenféle népséggel.

A környékről és a városról is alapos ismeretekkel rendelkezik, úgy tartja, ha valami nem oldható meg nappal, attól még éjszaka lehet újra próbálkozni. Sokféle szolgáltatásának mibenlétéről azok tudnának regélni, akik vették a bátorságot, és odahúztak egy zsámolyt asztalához, ahol leginkább magában üldögél. Szentül hisz a halál előtti élet teljességében, ezért értesülésnek és szívességnek is megkéri az árát, de munkájának minőségére még nem volt panasz, és hetente egyszer biztosan előfordul a Varnyúban is, ahol leereszkedő készségességgel áll a merészebbek rendelkezésére.

Kedveli az égetett szeszeket, és szeme akkor is különös fénnyel kezd csillogni, ha kockacsörgést hall. Tisztességes játékosnak tartják, mert adósságot még sosem hagyott rendezetlenül, noha a szemfülesebbeknek már néhányszor szemet szúrt, hogy erősen kegyeli a szerencse.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása